Zastosowanie stewii jako środka słodzącego pozwoliło na eliminację cukru. Podobnie jak cukierki w pozostałych smakach zawierają aromaty naturalne. Świeży, cytrynowy smak sprawia, że są zdrowszą alternatywą tradycyjnych cukierków.
substancja słodząca: izomalt, glikozydy stewiolowe ze stewii 0,045%, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalne aromaty: pomarańczowy, grejpfrutowy z innymi naturalnymi aromatami, ananasowy z innymi naturalnymi aromatami, zagęszczony sok z owoców tropikalnych 0,1% w proszku (maltodekstryna, koncentraty i puree z owoców tropikalnych w tym: ananas, pomarańcza, mango, banan, brzoskwinia, marakuja, liczi, guawa, opuncja (kaktus), kiwi, limonka, papaja, jabłko), witaminy: kwas L-askorbinowy (C), amid kwasu nikotynowego (niacyna), octan DL-alfa-tokoferylu (E), D-pantotenian wapnia (kwas pantotenowy), chlorowodorek pirydoksyny (B6), kwas pteroilomonoglutaminowy (kwas foliowy), cyjanokobalamina (B12), barwnik: kurkumina