Bezmięsne Pepperoni polecamy jeść na surowo (na przykład na kanapkach z musztardą), ale możesz je także smażyć, piec, dusić albo grillować - odszukaj swój ulubiony sposób! Genialnie sprawdzi się na pizzy, zapiekankach, w tostach czy leczo.
Woda, białko pszenne 25,2 %, teksturowane białko pszenne (białko pszenne, mąka pszenna) 14,5 %, tofu naturalne (ziarno soi, woda, substancja wiążąca: siarczan wapnia), ekstrakty przypraw, przyprawy (w tym gorczyca czarna ziarno, gorczyca biała ziarno), olej rzepakowy, sos sojowy (woda, fermentowana soja, fermentowana pszenica, sól), warzywa suszone (czosnek, burak czerwony, pomidor), sól, ekstrakt drożdżowy, aromaty (w tym dymu wędzarniczego), zagęszczony sok cytrynowy, glukoza, hydrolizat białka roślinnego (pszenny), barwniki: tlenki i wodorotlenki żelaza. Może zawierać sezam.