Zapakowane porcjami, kruche krakersy zbożowe firmy Schär uzyskują swój głęboki, wytrawny smak dzięki bogatej mieszance nasion i zbóż. A kiedy mówimy o bogatej mieszance, to mamy na myśli: całe proso, sorgo, cały ryż, mak, grykę, quinoa i len!
skrobia kukurydziana , margaryna roślinna [ oleje i tłuszcze roślinne w zmiennych proporcjach ( palm , palm kernel , rzepak ), woda , sól , emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych ; flavouring ], maltodekstryna , skrobia modyfikowana z tapioki , mąka gryczana, mąka brązowy z prosa 6,1% , mąka sojowa , syrop ryżowy , ziarenka lnu 3,6% , pół-ziarnista mąką ryżowa 3,5% , mąka gryczana 1,8% , mąka z sorgo 1,7% , mąka z siemienia lnianego 1,6% , maka kukurydziana 1,4% , suszony zakwas (gryka, quinoa) , otręby sojowe 1,4% , mak 0,7% , syrop z buraków cukrowych , sól morska , emulgator: mono- i diacetylowinowe estry mono- i diglicerydów kwasów tłuszczowych ; substancje spulchniające: wodorowęglan amonu , soda oczyszczona , winny kamień ; substancja zagęszczająca: guma guar , hydroksypropylometyloceluloza ; substancja zakwaszająca: kwas cytrynowy ; aromat naturalny