Wegańskie Chrupki kukurydziane w czekoladzie — bezglutenowe i ekologiczne
Kulki kukurydziane w czekoladzie (50 g) to zdrowsza i smaczniejsza alternatywa dla tradycyjnych chrupek i draży. Przysmak zawiera wyłącznie naturalne komponenty z certyfikowanych upraw, dzięki czemu eko chrupki w czekoladzie nie szkodzą zdrowiu i mają więcej wartości odżywczych.
Naturalne chrupki kukurydziane oblano słodką czekoladą (kakao minimum 50%), tworząc słodycze bez oleju palmowego, glutenu, syropu glukozowo-fruktozowego i produktów pochodzenia zwierzęcego.
Czekolada 86,4% (Cukier trzcinowy*, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, proszek kokosowy*, napój ryżowy w proszku*(ryż*, bezglutenowy błonnik owsiany*, olej słonecznikowy*, sól), emulgator: lecytyna słonecznikowa*), chrupki kukurydziane*(grys kukurydziany*) 10%, tłuszcz kakaowy*, substancja glazurująca: guma arabska*
masa kakaowa w czekoladzie min. 50%
*Surowce pochodzące z upraw ekologicznych