Logowanie
STRONA GŁÓWNA
O NAS
WSPÓŁPRACA
DLACZEGO WARTO WSPÓŁPRACOWAĆ Z EKOWITAL?
PROGRAMY PARTNERSKIE
KARIERA
ZOSTAŃ NASZYM DOSTAWCĄ!
EXPORT
REGULAMIN
PRODUKTY
PRODUCENCI
GDZIE KUPIĆ
SKLEPY STACJONARNE
SKLEPY INTERNETOWE
JAKOŚĆ
KONTAKT
KONTAKT
ZNAJDŹ HANDLOWCA
Pobierz w pełnej wielkości
Wydrukuj kartę produktu
CENY
Ceny widoczne po zalogowaniu.
ZALOGUJ SIĘ
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy
3800500804965
Masa netto (kg)
0,069
OPIS
Ekologiczna wegańska czekolada kakaowa z ekstraktem z niebieskiej spiruliny i solą morską.
SKŁADNIKI
Cukier trzcinowy*, masło kakaowe*, krem kokosowy*, mąka z ORZECHÓW tygrysich*, lecytyna słonecznikowa*, só morska*, fikocyjanina* (pozyskiwana ze spiruliny) (1,5%). *składniki pochodzenia ekologicznego.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość odżywcza
2559/610
Tłuszcz
45 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
26 g
Węglowodany
48 g
w tym cukry
41 g
Błonnik
5.8 g
Białko
3 g
Sól
0.204 g
PRODUKTY PODOBNE
Czekolada wegańska HB biała z solonymi migdałami i żurawiną BIO BEZGL. 70 g
BIOBENJAMIN
Czekolada wegańska biała z kruszonym ziarnem kakao BEZGL. BIO 70 g
BIOBENJAMIN
Czekolada wegańska z prażonymi migdałami i morwą BEZGL. BIO 70 g
BIOBENJAMIN
Czekolada wegańska HE z kurkumą, imbirem i cytryną BIO 60 g
BIOBENJAMIN
Czekolada wegańska HE truskawkowo-malinowa BIO 60 g
BIOBENJAMIN
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
PRODUCENT:
BIOBENJAMIN
KRAJ POCHODZENIA:
BG
GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI W DNIACH:
60
BIO:
TAK
BEZLAKTOZOWY:
TAK
WEGETARIAŃSKI:
TAK
WEGAŃSKI:
TAK
MOŻLIWE ALERGENY:
ORZECHY
WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w ciemnym. suchym i chłodnym miejscu. Optymalna temperatura: 16-18 st. C (minimalna 10
Orientacyjny termin przydatności:
2025-06-16
Kategorie:
BIOBENJAMIN
Słodycze i przekąski
\
Czekolady
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
©
SolEx B2B