Pobierz w pełnej wielkości
CENY
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy
5908249972315
Masa netto (kg)
0,400
OPIS
Ekologiczna fasolka adzuki ma słodko - orzechowy smak. Spożywa się ją jako dodatek do ryżu i innych potraw zbożowych oraz do past, pasztetów, zup i potraw jednogarnkowych. Fasolę należy moczyć przez kilka godzin. Następnie przepłukać i gotować w świeżej wodzie do miękkości około 60 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania.
SKŁADNIKI
fasola Adzuki* 100% * składnik pochodzący z kontrolowanych upraw ekologicznych
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
PRODUKTY PODOBNE
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
MOŻLIWE ALERGENY: GLUTEN;ORZECHY;SEZAM
Orientacyjny termin przydatności: 2026-03-12
Kategorie: EUREKO Strączkowe \ Suszone
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
© SolEx B2B