Grissini to autentyczne włoskie paluszki chlebowe, które powstają z delikatnie przetworzonej mąki pszennej o półpełnoziarnistej konsystencji. Ich wyjątkowa receptura oraz tradycyjne wytwarzanie nadają im wyjątkowy smak i chrupkość. Te kruche paluszki doskonale sprawdzają się jako przekąska do wina, dipów, czy jako dodatek do sałatek. Dzięki swojej prostocie i wyjątkowemu smakowi, Grissini są idealnym uzupełnieniem różnorodnych potraw i gwarantują autentycznie włoskie doznania kulinarne. Z pewnością staną się ulubioną przekąską dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej.
Mąka PSZENNA półpełnoziarnista* 88% (Włochy), oliwa z oliwek extra virgin* 4,4% (Włochy), drożdże, sól morska,
semolina z PSZENICY durum*, mąka słodu JĘCZMIENNEGO*, antyoksydant: ekstrakt z rozmarynu.*składniki pochodzące z upraw ekologicznych.