Pobierz w pełnej wielkości
CENY
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy
8594024050117
Masa netto (kg)
0,150
OPIS
Jogurt kozi pochodzi z rodzinnej ekologicznej farmy w regionie
Vysočina. Surowcem do produkcji jogurtu jest
pasteryzowane mleko kozie najwyższej jakości. Mleko jest fermentowane z
kulturą jogurtową, a jogurty dojrzewają w termoboksie. Jogurt kozi ma
delikatny smak, kremową konsystencję i jest źródłem łatwo przyswajalnego
wapnia i białka.
SKŁADNIKI
pasteryzowane mleko kozie bio, kultury jogurtowe.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
PRODUKTY PODOBNE
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
ALERGENY: MLEKO
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
;
© SolEx B2B