Pobierz w pełnej wielkości
CENY
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy
8594024050063
Masa netto (kg)
0,240
OPIS
Certyfikowany produkt ekologiczny z rodzinnej farmy ekologicznej w regionie Vysočina. Surowcem
do produkcji kefiru jest pasteryzowane mleko kozie najwyższej jakości.
Mleko jest fermentowane kulturą kefirową. Kefir ma bardzo łagodny kwaśny smak i jest
źródłem łatwo przyswajalnego wapnia i białka.
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO kozie bio, kultury mleczne
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
PRODUKTY PODOBNE
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
ALERGENY: MLEKO
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
;
© SolEx B2B