Pobierz w pełnej wielkości
CENY
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy
8032891760062
Masa netto (kg)
0,500
OPIS
Wybieramy najlepsze ekologiczne odmiany pszenicy, mielimy je w naszym młynie i mieszamy je z wodą źródlaną ze wzgórz w sąsiedniej fabryce makaronów, która zajmuje się produkcją makaronu Girolomoni.

Po wyjęciu nasz makaron odpoczywa przez 7 do 12 godzin w temperaturze 65 stopni, zależnie od formatu. Ten powolny proces suszenia zachowuje składniki odżywcze i wydobywa cały smak i aromat pszenicy.
SKŁADNIKI
mąka z PSZENICY durum BIO
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
PRODUKTY PODOBNE
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
Orientacyjny termin przydatności: 2027-03-14
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
© SolEx B2B