Babeczki bezglutenowe z konfiturą morelową.
Imponująca równowaga między kruchymi ciastkami a świeżym i owocowym nadzieniem morelowym. Dzięki połączeniu dżemu i ciastka, tekstura jest niezapomniana - chwyć i podaj jako łatwą przekąskę!
konfitura morelowa 20% ( syrop glukozowy-fruktozowy , apricot purée 35% , sacharoza , substancja zagęszczająca: pectin ; acidity regulator: kwas cytrynowy ), jajko , olej słonecznikowy , cukier , skrobia kukurydziana , mąka ryżowa , dekstroza , maka kukurydziana , białko groszku , skrobia ryżowa , ekstrakt z owoców (karob, jabłko) , substancje spulchniające: monopotassium tartrate , wodorowęglan sodu ; emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych ; substancja zagęszczająca: guma ksantanowa , locust bean gum ; sól , naturalny aromat . *Jaja z chowu ściółkowego.