Pobierz w pełnej wielkości
CENY
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy
5906288074717
Masa netto (kg)
0,500
OPIS
Panierka a la bułka tarta z ciecierzycy – bezglutenowa alternatywa do panierowania mięsa, ryb, tofu i warzyw przed smażeniem. Idealna także jako zagęszczacz do zup i sosów, oferuje subtelny, orzechowy posmak, bez typowej nuty grochu.

Cechy i zalety produktu:
Panierka z obrobionej termicznie ciecierzycy to zdrowa, naturalna alternatywa dla tradycyjnej bułki tartej, bez alergenów i konserwantów. Jest bogata w składniki mineralne: wapń, cynk, potas, magnez, fosfor i żelazo, a także dostarcza dużej ilości błonnika, aminokwasów i węglowodanów złożonych. Wysoka zawartość witaminy B6 wspiera prawidłowe funkcjonowanie układu odpornościowego. Dzięki unikalnemu składowi i delikatnemu smakowi, panierka z ciecierzycy to wyjątkowy dodatek do kuchni, który łączy smak z wartościami odżywczymi.
SKŁADNIKI
ciecierzyca poddana obróbce termicznej, woda
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
PRODUKTY PODOBNE
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
Orientacyjny termin przydatności: 2025-10-10
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
© SolEx B2B