Szukasz roślinnej alternatywy o lekkim, morskim aromacie? Seafoo to wyjątkowa pasta stworzona z tofu, ciecierzycy i suszonych alg, które nadają jej delikatny, ale wyrazisty smak. Ma treściwą konsystencję, dzięki czemu świetnie sprawdzi się jako smarowidło do pieczywa, dodatek do kanapek czy dip do krakersów. Dzięki trwałemu opakowaniu ALU nie wymaga przechowywania w lodówce, więc możesz mieć ją zawsze pod ręką – w pracy, w podróży czy na pikniku. Roślinna, smaczna i gotowa do jedzenia w każdej chwili!
woda, ciecierzyca 17 %, olej rzepakowy, tofu 12 % (nasiona SOI, woda), napój SOJOWY (woda, nasiona SOI), okara (woda, nasiona SOI), sos SOJOWY (woda, nasiona SOI, fermentowana PSZENICA – nie zawiera glutenu, sól), modyfikowana skrobia kukurydziana, suszona cebula 2,4 %, musztarda (woda, nasiona GORCZYCY, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy), sok cytrynowy z soku zagęszczonego, sól morska 0,5 %, skrobia kukurydziana, suszone wodorosty 0,4 %, drożdże, czosnek w proszku, czarny pieprz, sól, kwas: kwas cytrynowy.