Bezglutenowy torcik kakaowy – wilgotny i aromatyczny torcik o intensywnym smaku kakao, idealny na chwilę słodkiej przyjemności. Bezglutenowa receptura sprawia, że jest doskonałym wyborem dla osób na diecie bezglutenowej, które cenią klasyczne słodkości w nowoczesnej odsłonie.
cukier, tłuszcze i oleje roślinne (palmowy, z ziaren palmy olejowej) w zmiennych proporcjach, syrop glukozowo-fruktozowy, jajka, woda, odtłuszczone mleko w proszku (7,2%), mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, mąka kukurydziana, skrobia ryżowa, odtłuszczone kakao (2,3%)*, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyna sojowa; naturalne aromaty, błonnik z cykorii, sól, substancje spulchniające: glukono-delta-lakton, wodorowęglan sodu; substancje zagęszczające: guma z chleba świętojańskiego, guma ksantanowa. *Certyfikowane przez Rainforest Alliance.
Produkt nie zawiera pszenicy.