Nasza pasta świetnie sprawdzi się w roli smarowidła do różnego rodzaju pieczywa, ale również jako dodatek do naleśników, placuszków. Dobrze smakuje także w towarzystwie świeżych warzyw. nspiracją do stworzenia pasty były wyraziste smaki ociekającej słońcem Italii. Bazę receptury stanowi uwielbiana przez wegan i wegetarian, bogata w wartości odżywcze ciecierzyca. W połączeniu z dojrzałymi pomidorami i bazylią otrzymaliśmy produkt, który będzie w stanie zachwycić każdego miłośnika zdrowej, roślinnej kuchni. Ta prosta w składzie pasta nie zawiera zbędnych dodatków i wyróżnia się niesamowicie intensywnym smakiem. Ponadto zadbaliśmy, aby nie zawierała glutenu, który może być problematyczny dla części naszych konsumentów. Spróbuj i rozkoszuj się smakiem pomidora, którego Włosi uwielbiają.
ugotowana cieciorka 52 % (woda, cieciorka), cebula, koncentrat pomidorowy 10 %, olej rzepakowy, sok z cytryny, drożdże suszone nieaktywne, sól, warzywa suszone (pasternak, marchew, seler, pietruszka, por), błonnik pszenny (bezglutenowy), bazylia suszona 0,4 %, przyprawy (zawierają seler).