Roślinne pulpety w sosie pomidorowym to wegańska uczta pełna smaku i wartości odżywczych!
Pyszne, roślinne pulpety w aromatycznym sosie pomidorowym to idealna propozycja dla wegan, wegetarian i wszystkich, którzy cenią zdrowe odżywianie. Danie zawiera wysoką zawartość białka roślinnego i jest naturalnie bezglutenowe. Dodatek imbiru nie tylko nadaje orientalnego charakteru, ale wspiera też trawienie i odporność.
Bez sztucznych dodatków, z prostym i czystym składem – wystarczy podgrzać i podać z ryżem lub ulubioną sałatką.
? Wysoka zawartość białka
? Niska zawartość tłuszczów nasyconych
? Bez glutenu
? Dla wegan i wegetarian
? Z dodatkiem imbiru i warzyw
woda, pomidory w zalewie 26 %, (pomidory, sok pomidorowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), olej rzepakowy, cebula, papryka czerwona, teksturowane białko sojowe 10 %, koncentrat pomidorowy 8 %, sól, hydrolizat białka roślinnego (zawiera soję), stabilizator: metyloceluloza, warzywa suszone (pasternak, marchew, seler, pietruszka, por), świeży imbir, cukier, aromaty z ekstraktu drożdżowego, skrobie modyfikowane, błonnik pszenny bezglutenowy, błonnik z babki jajowatej, glukoza, zioła (zawierają seler), przyprawy (zawierają gorczycę)