Bezglutenowy chleb na zakwasie. Ma piękną i chrupiącą skórkę. Wystarczy dodać swoje ulubione dodatki – wędlinę lub ser, warzywa i sos. Wyjdzie przepyszna kanapka w sam raz na śniadanie, lunch czy kolację.
woda , skrobia ziemniaczana , skrobia kukurydziana , zakwas (mąka ryżowa, woda) 11% , mąka z sorgo , mąka kukurydziana , łuski psyllium (Plantago Psyllium) , mąka lniana 2,8 % , syrop z buraków cukrowych , oleje roślinne w zmiennych proporcjach (słonecznikowy, rzepakowy), mąka z quinoa , cukier , substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza ; kompot żurawinowy 2,1 % ( żurawina , cukier , substancja zagęszczająca: pektyna ; substancja zakwaszająca: kwas cytrynowy ), syrop z żurawiny 1,3% ( koncentrat soku z żurawiny , cukier , substancja zakwaszająca: kwas cytrynowy ), drożdże 1,9% , sól , mąka kasztanowa , aromat naturalny .