Logowanie
STRONA GŁÓWNA
O NAS
WSPÓŁPRACA
DLACZEGO WARTO WSPÓŁPRACOWAĆ Z EKOWITAL?
PROGRAMY PARTNERSKIE
KARIERA
ZOSTAŃ NASZYM DOSTAWCĄ!
EXPORT
REGULAMIN
PRODUKTY
PRODUCENCI
GDZIE KUPIĆ
SKLEPY STACJONARNE
SKLEPY INTERNETOWE
JAKOŚĆ
KONTAKT
KONTAKT
ZNAJDŹ HANDLOWCA
Pobierz w pełnej wielkości
Wydrukuj kartę produktu
CENY
Ceny widoczne po zalogowaniu.
ZALOGUJ SIĘ
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy
5027632002160
Masa netto (kg)
0,200
OPIS
Ręcznie wyrabiany ekologiczny cheddar, dojrzewający 9-12 miesięcy, aż do uzyskania leko ostrego smaku.
SKŁADNIKI
ekologiczne MLEKO krowie pasteryzowane, sól, podpuszczka pochodzenia roślinnego, kultury bakterii kwasu MLEKOwego.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość odżywcza
1700/410
Tłuszcz
34 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
22 g
Węglowodany
<0.5 g
w tym cukry
<0.5 g
Białko
25 g
Sól
1.8 g
PRODUKTY PODOBNE
Ser Cheddar dojrzały, dojrzewający 9-12 miesięcy BIO 200 g
LYE CROSS FARM
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
PRODUCENT:
LYE CROSS FARM
KRAJ POCHODZENIA:
GB
GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI W DNIACH:
30
BIO:
TAK
ALERGENY:
MLEKO
MOŻLIWE ALERGENY:
MLEKO
WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w temperaturze od 1 st.C do 5 st. C
Orientacyjny termin przydatności:
2025-01-14
Kategorie:
LYE CROSS FARM
Nabiał
\
Nabiał krowi
\
Twarogi i sery
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
©
SolEx B2B