Pobierz w pełnej wielkości
CENY
Ceny widoczne po zalogowaniu. ZALOGUJ SIĘ
OZNACZENIA I LOGISTYKA
Kod kreskowy
5905427030027
Masa netto (kg)
0,100
OPIS
Wędlina pieczone na maśle ma nieco inną odsłonę mięsa wieprzowego. Użycie masła w procesie pieczenia pozwala wydobyć śmietankowy i delikatny smak.
SKŁADNIKI
Mięso wieprzowe (szynka b/k, do wyprodukowania 100 g produktu użyto 105 g surowca), masło BIO 0,2% , sól, czosnek niedzwiedzi BIO, przyprawy BIO, aromaty BIO, substancja konserwująca: azotyn sodu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
PRODUKTY PODOBNE
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
DZIEŃ DOSTAWY: Wtorek
DZIEŃ ZŁOŻENIA ZAMÓWIENIA: Zamówienie składane do Wtorku, do godz 9:30
Dołożyliśmy wszelkich starań, aby powyższe dane były poprawne, jednak nie gwarantujemy, że publikowane informacje nie zawierają błędów, które nie mogą jednak stanowić podstawy do jakichkoliwek roszczeń.
© SolEx B2B