"Ekologiczna czekolada truskawkowa — smak naturalnych składników
Bezglutenowa, ekologiczna czekolada truskawkowa to doskonałe połączenie aksamitnej czekolady z wyrazistym akcentem soczystych truskawek. Słodka przekąska zachwyca głębokim smakiem i zdrowym składem — czekolada nie zawiera glutenu, GMO, sztucznych barwników i oleju palmowego.
Za wyjątkową jakość i walory smakowe ekologicznej czekolady truskawkowej odpowiada wysoka zawartość kakao (minimum 50%), proszek kokosowy, suszona truskawka i bezglutenowy błonnik. To naturalne składniki z ekologicznych upraw, zawierające cenne witaminy i minerały.
Wegańska czekolada truskawkowa na cukrze trzcinowym
Ekologiczna czekolada truskawkowa jest produktem wegańskim, doskonałym dla osób na diecie roślinnej. Słodka czekolada przypadnie do gustu także osobom dbającym o zrównoważoną i zdrową dietę — biały cukier zastąpiono zdrowszym i mniej kalorycznym cukrem trzcinowym.
Czekoladowe słodycze bezglutenowe są sycące i smaczne, a jednocześnie nie obciążają układu trawiennego, co korzystnie wpływa na samopoczucie.
Ekologiczna czekolada truskawkowa bez glutenu i GMO
Pyszna wegańska czekolada truskawkowa z prostym składem (80 g)
Naturalne składniki najwyższej jakości
Bez glutenu, GMO, oleju palmowego i składników odzwierzęcych
Idealna dla wszystkich miłośników truskawek.
Cukier trzcinowy*, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, proszek kokosowy*, napój ryżowy w proszku*(ryż*, bezglutenowy błonnik owsiany*, olej słonecznikowy*, sól), suszona truskawka w proszku*(1,5%), emulgator: lecytyna słonecznikowa*, naturalny aromat truskawkowy
*Surowce pochodzące z upraw ekologicznych
Masa kakaowa min. 50%